headerbilde

Cosmeceuticals og medisinke serier har i lang tid utkonkurrert de mer tradisjonelle hudpleieseriene med tanke på hudfornyelse og problemtilstander.

Den nye serien fra Elizabeth Arden PRO er basert på nye og revolusjonerende ingredienspatenter som i kliniske studier har vist utrolige resultater. Hudpleieserien er resultatet av et unikt samarbeid mellom verdens mest etablerte kosmetikkmerke; Elizabeth Arden og bransjens mest innovative og ledende hudpleieforsker; Joe Lewis.

Joe Lewis er kjent for å ha introdusert noen av verdens mest banebrytende hudpleieingredienser, som alpha-hydroxy-syre i 1983, Idebenone i 2004 og coffeeberry i 2007. Han er også grunnleggeren av de kjente hudpleieseriene, MD Formulations og Priori. Elizabeth Arden PRO vil derfor erstatte MD Formulations og Priori.

Elizabeth Arden PRO er tilpasset fem av de vanligste hudtilstandene, og tilbyr korrigerende, lysnende, anti-age, fuktighetsgivende og behandling for sensitiv hud. Effektive salongbehandlinger er også en del av serien, i tillegg til produkter til hjemmebruk. Alle produktene er oljefrie, ikke komedogene, dermatologisk testet, parfyme- og parabenfrie.

Et av nøkkelproduktene er Triple Action Protector SPF 50 (TAP 50). Dette er et banebrytende, nytt anti-aldringsprodukt med en unik kombinasjon av tre nye ingredienspatenter. I en klinisk studie, publisert i The Journal of Drugs in Dermatology, hvor TAP 50 ble testet mot flere av de beste cosmeceutical-merkene på markedet, ble det konkludert med at TAP 50s revolusjonerende teknologi gir den mest effektive hudbeskyttelsen på markedet. Produktet beskytter huden mot miljøeksponering, for tidlig hudaldring og ikke-melanom hudkreft.